Вам знадобиться:
300 грам печінки
100 грам вершкового масла
100 грам сухих грибів
2 цибулі
картопля
перець
сіль
Спосіб приготування:
Попередньо замочуємо гриби в холодній воді і залишаємо на ніч. Потім вранці відварюємо гриби і нарізаємо, бульйон не виливаємо. Потім подрібнюємо цибулю і разом з грибами обсмажуємо на сковороді з олією до повної готовності цибулі. Печінку нарізаємо і окремо обсмажуємо на сковороді. Потім викладаємо її разом з грибами в горщики, заливаємо бульйоном з під грибів. Додаємо сметану. За бажанням можна додати картоплю. Якщо ви її вирішили додати, то її треба нарізати і попередньо обсмажити, після чого додати до печінки з грибами. Сіль і перець додаємо за смаком. Відправляємо горщики в духовку і запікаємо до повної готовності печінки з грибами.