Рівне:

Створення та просування сайтів

Бюджет Дубровицького району: все людям… своїм

Рівненська область 13-січ, 2012, 11:089 prov 818
Проаналізувавши бюджет Дубровицького району, затверджений на 9-й сесії Дубровицької районної ради шостого скликання "прорегіонівською" більшістю, можна зробити висновок: керівники району роблять залежними від себе органи місцевого самоврядування та бюджетників (освітян, лікарів). А депутатський корпус, включно з їхніми "найпалкішими опозиціонерами" з "Батьківщини", їм у цьому підігрує. З усіх, хто "проти" такого бюджету – лише один депутат-свободівець...
При розподіленні коштів на міську та сільські ради "регіональні" керманичі керувалися "формулою" партійної приналежності та лояльності до влади. Різниця між найбільшим і найменшим бюджетом сільських рад становить 800%.
На освітянську і медичну галузь хоч і виділено більше коштів у порівнянні з попередніми роками, та на покращення матеріального стану шкіл і лікарень, преміювального заохочення це не вплине, бо на попередній сесії депутати райради на 40% підняли ціну на опалення для бюджетних галузей району; з цього приводу депутат-свободівець теж голосував "проти".
Незважаючи на незадоволеність профспілки освітян, керівник районного відділу освіти Петро Покидько запевнив депутатів Дубровицької райради, що "його все влаштовує". Так-так, саме його все влаштовує, а не вчителів та технічний персонал.
Для соціально незахищених верств населення (афганців, чорнобильців, пенсіонерів) коштів у держави не вистачає. Та для себе "слуги народу" завжди знайдуть зайву бюджетну копійчину. Так сталось і з головою Дубровицької районної ради Леонідом Стрибулевичем, котрому з районного бюджету встановили надбавку в розмірі 5% від посадового окладу за почесне звання "заслужений".
З усього зазначеного робимо висновок: кошти районного бюджету розподілено так, як вигідно керівникам-"регіоналам" Дубровицького району та їхньому оточенню, а не мешканцям Дубровиччини.
www.rivne.svoboda.org.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору