Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті школярці вдалося вирватися з рук зловмисника

Закарпатська область 13-січ, 2012, 12:019 prov 812
Вельми «оригінально» вирішив вимістити злість на представниці чарівної статі через сварку зі своєю коханою молодий закарпатець. Побачивши ввечері в парку прикордонного міста Чоп самотню красиву дівчину, грабіжник накинувся на неї ззаду, затуливши рота, кинув на землю в багнюку й відібрав мобільний телефон. Хотів ще й поглумитися над беззахисною дитиною, проте та зуміла вирватися з рук негідника і втекти.
Удома перелякана дитина про все розповіла батькам, а ті звернулися із заявою в міліцію. Потерпіла описала нападника, у що той був одягнутий. Звернула також увагу, що він мав чи то шрам на обличчі, чи кількаденну щетину. І от в результаті вжитих оперативно-технічних заходів оперативники днями вийшли на підозрюваного в скоєнні цього злочину — 32-річного Василя. Молодик в бесіді з міліціонерами спершу пробував «клеїти дурня», проте під тиском незаперечних доказів змушений був в усьому зізнатися.
Як повідомляє заступник начальника Чопського відділу міліції майор Іван Яремчук, стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ст.186 Кримінального кодексу України («Грабіж»). Під час обшуку вдома у затриманого міліція, окрім викраденого від школярки телефону, знайшла й інші мобільні телефони. Тож тепер перевіряється їх походження.
Про це Провінційці повідомили з СЗГ УМВС України
в Закарпатській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору