Рівне:

Створення та просування сайтів

Івано-Франківська область: врятовано 2 осіб, які на квадроциклі з'їхали у прірву

Івано-Франківська область 17-січ, 2012, 11:099 prov 715
16 січня о 20.22 до самостійної державної пожежної частини №13 м. Яремче поступило повідомлення про те, що в смт Ворохта Яремчанської міської ради на вул. Хоткевича двоє осіб на квадроциклі з’їхали у прірву.
Як з'ясувалося, два чоловіки 1987 та 1983 років народження, жителі Луганська, рухаючись на квадроциклі в сторону с. Вороненка, не впорались з керуванням та з’їхали з дороги у прірву з висоти близько 20 м.
О 21:29 працівники МНС за допомогою рятувального обладнання на ношах винесли потерпілих з прірви та передали лікарям швидкої медичної допомоги. Потерпілі були доставлені в травматологічне відділення Яремчанської центральної міської лікарні.
Один з чоловіків отримав забій правої та лівої нирки, другий - забій правої та лівої нирки, грудної клітки. Стан обох постраждалих легкий.
На місце події виїжджали відділення окремого посту державної пожежної охорони смт Ворохта (1 од. техніки, 3 особи) та рятувальники Ворохтянського пошуково-рятувального відділення гірничо-пошукової рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення (1 од. техніки, 6 осіб).
Про це Провінційці повідомили з прес-служби МНС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору