Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРЕС-РЕЛІЗ про події та злочини в Рівненській області за 17 січня 2012 року

Рівненська область 18-січ, 2012, 11:329 prov 740
За минулу добу на території Рівненщини зареєстровано 159 повідомлень про події та злочини, з яких 92 знайшли своє підтвердження та уже розкриті працівниками міліції.

Коротко про криміногенну обстановку в області:

- Під час проїзду в одному з маршрутних таксі Рівного з сумки 57-річної мешканки обласного центру викрадено гаманець з майже двома сотнями гривень.
- В одному із кафе Гощі викрадено майже двісті гривень 30-річної мешканки району, залишені без нагляду на столі. Цього ж дня у одному із розважальних закладів Здолбунівщини у 26-річної місцевої жительки невідомою особою скоєно крадіжку телефона та понад 150 гривень, що були залишені без нагляду на барній стійці. Сума збитку встановлюється.
- З будинку 28-річного мешканця Костопільського району, шляхом проникнення через вікно, скоєно крадіжку одягу, взуття та цифрового фотоапарату. Сума збитку встановлюється.
- У 60-річного мешканця Острозького району виявлено майже 50 патронів. Загалом за добу у міліції зареєстровано вісім випадків незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки. Все вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ.
- Правоохоронцями у 36-річного мешканця обласного центру виявлено майже 300 грамів речовини рослинного походження, ззовні схожої на макову соломку. А от в 37-річного жителя Рівненського району вилучено близько 80 грамів подрібненої речовини рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожої на марихуану. «Дурман» направлено на дослідження в НДЕКЦ.
- Працівниками міліції встановлено, що 26 жовтня 2011 року крадіжку двох електродвигунів, січкарні та запчастин до трактора з подвір'я господарства 64-річного мешканця Корецького району скоїли 16-річний, 18-річний та 15-річний місцеві жителі. Сума збитку становить майже п'ять тисяч гривень. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) порушено кримінальну справу, санкція якої передбачає до трьох років позбавлення волі.
СЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору