Рівне:

Створення та просування сайтів

Командирський збір у Рівненському облвійськкоматі

Рівненська область 18-січ, 2012, 15:589 prov 1 027
З 16 до 18 січня у Рівненському обласному військовому комісаріаті тривав командирський збір, до якого було залучено понад 70 військовослужбовців обласного, міських та районних військових комісаріатів і 167 Територіального центру комплектування військовослужбовцями за контрактом. Цей захід був плановим і проводився під керівництвом військового комісара Рівненського ОВК полковника Дмитра Оксенюка.
Під час збору з залученим особовим складом відбулися заняття з заходів командирської підготовки і службової діяльності. Доводилися та нагадувалися положення керівних документів, які регламентують службову діяльність.
- Аби заняття були справді якісними і корисними для присутніх, ми охопили усі сфери діяльності військових комісаріатів, - зазначив полковник Дмитро Оксенюк. - Це мобілізаційні заходи, де звернули увагу на ведення обліку військовозобов’язаних і техніки. Підняли питання обліково-призовної роботи, проведення приписки та призову.

Командирський збір у Рівненському облвійськкоматі


Також, учасникам збору були доведені завдання командувача Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України та військового комісара Рівненського ОВК щодо організації діяльності підпорядкованих комісаріатів.
Варто зазначити, що до проведення збору було залучено представників військової прокуратури та військової служби правопорядку, які провели заняття з заходів протидії корупції, та положень законодавства України.
- Ми націлили увагу залучених військовослужбовців на виконання завдань, які визначені Міністром оборони та начальником Генерального штабу ЗС України щодо проведення року командира-лідера та фізичної підготовки і спорту, - підкреслив Дмитро Валентинович. - Тому вінцем цього збору стали заліки з фізичної підготовки, де ми у чергове оцінили рівень наших військовослужбовців.
В цілому, командирський збір завершився ще й заліками з основних предметів та стрільби зі стрілецької зброї.

Олександр ГАЙН,
спеціальний кореспондент Західного регіонального медіа-центру МО України
у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору