Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині торік збудували 10 багатоквартирних житлових будинків

Рівненська область 19-січ, 2012, 12:019 prov 948
У 2011-му на їх завершення спрямували майже 46 мільйонів гривень, зауважив заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак. Використавши гроші з різних джерел, краянам запропонували 437 квартир. 6 об’єктів здали в експлуатацію в обласному центрі. Крім того, за програмою «Доступне житло» завершили ще один законсервований об’єкт, зазначив Володимир Новак. Відтак, в рівненських новобудовах краянам запропонували понад 20 тисяч квадратних метрів житла.
Закінчили також будівництво багатоквартирного об’єкта в селищі міського типу Клевань Рівненського району. Там здали в експлуатацію п’ятдесят квартир у цегляній новобудові, а це майже 3 тисячі метрів квадратних житла. В цьому будинку також придбали за державні гроші житло для 8 інвалідів першої групи та дітей-інвалідів, захворювання яких спричинене аварією на ЧАЕС. Ще півтори тисячі метрів квадратних житлової площі у багатоквартирних будинках торік здали в місті Здолбунів, понад 2 тисячі – в селищі міського типу Млинів, а також 1650 – у місті атомників.
Завдання на 2012 рік не менш амбітні, запевнив Володимир Новак. Адже люди отримають можливість оселитися в новобудовах, а будівельна галузь отримає інвестиції, котрі сприятимуть пожвавленню виробничників суміжних сфер, аргументував заступник голови облдержадміністрації.
Про це Провінційці повідомили з прес-служби РОДА..
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору