Рівне:

Створення та просування сайтів

У Вінниці вилучено 18 тонн небезпечної для вживання хамси

Україна 19-січ, 2012, 12:089 prov 950
Понад 18 тонн рибної продукції непридатної для вживання вилучили працівники ветеринарної міліції у підприємця.
У місті Вінниці працівники ветеринарної міліції, час перевірки місць зберігання продукції тваринного походження, в холодильній камері, яку орендує 40-річний приватний підприємець, виявили 18450 кг азовської свіжо засоленої хамси без документів. Виявлена рибна продукція на суму понад 163 тисячі гривень має неналежний товарний вигляд та явні ознаки псування.
Головним державним інспектором ветеринарної медицини Вінницької області було винесено постанову про те, що дана рибна продукція являється небезпечною та непридатною для споживання. Згідно до ст. 36 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» та ст. 6 Закону України «Про вилучення з обігу, переробку, утилізацію, знищення або подальше використання неякісної та небезпечної продукції» виявлену рибну продукцію було вилучено з обігу та утилізовано на Тульчинському ветеринарно-санітарному заводі.
Власника даної продукції притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог».
Ірина Добровольська
СЗГ УМВС України у Вінницькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору