Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині у звичайній сільській хаті розливали горілку десятка відомих брендів

Івано-Франківська область 27-січ, 2012, 11:439 prov 949
Мешканці Івано-Франківщини заробляли на горілці. Фальсифікованій. У звичайній сільській хаті розливали продукцію з десятка відомих брендів. Захистити свій товар від підроблення справжнім виробникам не допомагала навіть хитра тара з дозаторами. Її сільські ґуральники навчилися наповнювати на раз!
"Цісарська", "Хортиця", "Вожак" - загалом близько десятка відомих в Україні брендів. Та тільки на смак - однаковісінькі, бо розливали у пляшки розбавлений спирт з однієї діжки.
Тарас Дрогомирецький, керівник відділу Галицького РВ УМВС:
- В значних розмірах виявлена сировина, а саме - спирт, який зберігався в пластикових 200-літрових бочках, які вона розводила і виготовляла алкогольні напої.
Виготовляла фальсифіковану втіху пияків господиня цієї хати в Галицькому районі. Тут усе свідчить про розмах виробництва: порожня тара, корки, акцизні марки.
Правоохоронець:
- Акцизні марки - з однаковими номерами, без голограм і інших розпізнавальних знаків, є таких значна кількість тут.
Сумнівна продукція довго не стояла. По кілька десят пляшок щодня - це лише відома частина бізнесу. Інші шляхи збуту ще шукають правоохоронці.
Затримана:
- Приходять люди.
- І не нарікають на якість?
- Скарг не було.
- І по скільки продаєте?
- Так не можу сказати.
- А скільки?
- Десь півроку.
Винахідливості селян правоохоронці дивуються - вони примудрилися наливати спирт навіть до пляшок із дозаторами.
Правоохоронець:
- Є саморобний кустарного виробництва ящик, в який заставляють пляшки і розведений спирт, щоб не витікав, от є решітка, і так набирався в пляшки розведений спирт.
Тепер власникам підпільної гуральні доведеться заплатити кілька десят тисяч штрафу, чи навіть сісти за грати, якщо саморобна продукція становила небезпеку для здоров'я чи життя людей.
Володимир Гарматюк, Василь Смага.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору