Рівне:

Створення та просування сайтів

Пасажирам електрички «Рівне-Львів» продали квитки у неіснуючий вагон

Рівненська область 27-січ, 2012, 11:479 prov 1 140
25 січня електропоїзд «Рівне-Львів» здійснював рейс без вагону №3.
Про це повідомляє сайт Bagnet. Цього б ніхто не помітив, якби в касах залізниці не продавали квитки в цей вагон. Навпаки, касири навіть пропонували пасажирам їхати саме цим, відсутнім вагоном.
Як розповіла одна з пасажирок, вона хотіла купити квиток у вагон третього класу (таких в поїзді більшість, вони найдешевші), але в касі їй сказали, що квитків немає і порадили купити в другий клас (таких вагонів два – № 3 і № 4). Жінці квиток дістався у вагон № 3. Не виявивши його, вона пішла в вагон №4, який вже і так був переповнений пасажирами, провідник пересаджувала їх у вагони іншого класу. Найцікавіше, що вагони третього класу були на 90% порожніми.
До речі, жінка купувала квиток в той час, як поїзд уже відправився з Рівного, і Львівська залізниця мала володіти інформацію про те, скільки в ньому є вагонів і в які з них можна продавати квитки.
Навіть ті пасажири, які все ж їхали другим класом, зазнали незручностей, оскільки не було туалета, – він був у тому ж вагоні №3. У туалет вагона першого класу пасажирів не пускають, тому доводилося ходити в інший кінець потягу – для пасажирів третього класу.
zik
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору