Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному готуються до ЄВРО – 2012 та ЄВРО-БАСКЕТу

Спорт 27-січ, 2012, 11:599 prov 1 260
Вчора, 26 січня, за участі голови постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту Олега Хомича, відбулося засідання круглого столу на тему: «2012 рік – Рік спорту та здорового способу життя. Проблеми та перспективи забезпечення належних умов для занять фізичною культурою та спортом в м.Рівне та Рівненській області», - повідомили Провінційці з прес-служби обласної ради.
Захід був організований та проведений громадською радою при Рівненській облдержадміністрації, яку очолює почесний голова осередку Всеукраїнської громадської організації „Федерація тенісу України” в Рівненській області Юрій Ходаковський. Участь у круглому столі взяли, крім членів громадської ради, начальник відділу фізичної культури і спорту облдержадміністрації Володимир Гуділін та начальник відділу у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Михайло Волинець, представники обласних комунальних установ спортивного профілю, керівники спортивних федерацій, клубів, громадських організацій.
Під час обговорення Олег Хомич повідомив, що крім ЄВРО – 2012, Україна в 2015 році буде приймати ЄВРО-БАСКЕТ та запропонував членам громадської ради звернутися до виконавчої влади з пропозицією терміново будувати спортивні комплекси, в яких можна буде проводити змагання міжнародного рівня з баскетболу та інших видів спорту, що значно підвищить імідж регіону.
Також голова профільної постійної комісії обласної ради висловив своє бачення розвитку професійного спорту в області. Зокрема, він зазначив, що з обласного бюджету потрібно виділяти кошти на функціонування спортивних громадських організацій, клубів, які на високому рівні підтримують спортивний імідж Рівненщини.
Всі пропозиції учасників круглого столу щодо розвитку фізичної культури і спорту в області, за словами голови громадської ради Юрія Ходаковського, будуть узагальнені та на їх основі буде підготовлено відповідне звернення до керівництва Рівного та області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору