Рівне:

Створення та просування сайтів

Металева решітка на приймальний пункт не потрапила… завдяки пильності міліціонерів

Рівненська область 28-січ, 2012, 13:029 prov 723
Підвищення закупівельної ціни на брухт металів спонукало деяких нечесних на руку громадян шукати можливості для отримання додаткового заробітку. Щоправда, за останні роки шукачі металобрухту визбирали практично усе, що давало змогу заробити швидкі гроші. А нині вони вже не гребують нічим.
– До чергової частини все частіше надходять заяви та повідомлення про випадки демонтажу і крадіжок металоконструкцій, кабельних ліній інтернет-зв’язку, комунального майна, — розповідає т.в.о. начальника Кузнецовського МВ Ігор Сторожук, — Цього разу до рук зловмисника потрапила металева решітка, зі зливоприймального колодяза.
Працівники міліції маючи досвід у таких справах, відразу попрямували до приймального пункту металобрухту і стали чекати на зловмисника. І недаремно. Саме до нього згодом прибув 56-річний місцевий житель Володимир. Чоловіка затримали «на гарячому», адже яскравим підтвердженням його причетності до крадіжки – була металева решітка у його руках. Та загалом він і не заперечував, що «прихопив» металеву річ, пояснивши, що має потребу у грошах. Слідчі у свою чергу роз’яснили Володимиру, що він спричинив матеріальні збитки Кузнецовському міському комунальному підприємству на суму майже двісті гривень. «Завзятість» чоловіка правоохоронці «оцінили», порушивши кримінальну спарву за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу (Крадіжка) Кримінального кодексу, санкція якої передбачає до трьох років позбавлення волі.
Віта ЯЙЧЕНЯ, Кузнецовський МВ УМВС України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору