Рівне:

Створення та просування сайтів

У Тернопільській області СБУ затримала начальника одного з райвідділів Антикорупційного комітету України, який вимагав гроші за працевлаштування на посади борців з корупцією

Тернопільська область 01-лют, 2012, 09:219 prov 910
У Тернопільській області СБУ викрила та припинила протиправну діяльність начальника одного з районних відділень Тернопільського обласного управління Західного регіонального управління громадської організації «Антикорупційний комітет України», який налагодив схему вимагання грошей за влаштування на роботу.
Зловмисник вимагав по 3,5 тисячі євро за сприяння у працевлаштуванні на різні посади у цій структурі, попри те, що за своїми службовими обов’язками не міг цього зробити.
Співробітники СБУ затримали начальника відділу у його службовому кабінеті під час одержання частини цієї суми – 1500 доларів – від місцевого мешканця, який претендував на посаду в організації, що має запобігати та протидіяти корупційним правопорушенням.
За матеріалами СБУ органами прокуратури стосовно правопорушника порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.
Про це Провінційці повідомили з прес-центру СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору