Рівне:

Створення та просування сайтів

Вирок суду не привід відмовитись від кримінальної «романтики»

Рівненська область 03-лют, 2012, 11:079 prov 740
Два роки з іспитовим строком у серпні минулого року отримав 17-річний Олександр, житель села Ілляшівка, за вчинення аж сімох крадіжок. Він промишляв злодійством разом із своїм другом та братом. Врешті решт, останнім пощастило менше. Нині хлопці відбувають покарання у колонії та можливо жалкують про скоєне.
Іспитовий термін для Олександра став як «кістка» в горлі. Чотири місяці добропорядного життя йому наскучили. Мабуть хотілося пригод та легких грошей. Заручившись підтримкою своїх друзів, двох острожан: 19-річного Миколи та 20-річного Євгена, Олександр поринув у «захопливий» світ криміналу.
Першим об’єктом, що вирішили обікрасти юнаки, виявився один із кіосків Острога. Замок торгівельної точки зламали без будь-яких проблем. Продукти харчування, мобільний телефон та гроші – здобич невелика. Тож вже наступної ночі друзі, цинічно розбивши скло, залізли через вікно до майстерні одного із жителів міста та викрали корпус електродвигуна, генератор та чотири акумулятора до автомобіля. За такий «улов» дійсно можна вторгувати грошенят.
Хлопці майже увійшли у злодійський «кураж», плануючи чергову крадіжку. Але свій задум зловмисникам втілити не вдалося. Завадили співробітники Острозького міськвідділу УМВС України в Рівненській області. Правоохоронці відразу запідозрили у вчиненні злочинів свого «старого знайомого» Олександра. Факти та докази, як відомо – річ вперта. Тому підозрюваний і не заперечував та зізнався у скоєному.
— Проти зловмисників порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). – зазначив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. — Санкцією якої передбачено до шести років позбавлення волі.
Наразі Олександр знаходиться під вартою. «Романтику» кримінального життя, якої жадав Олександр — розпочато.
Про це Провінційці повідомляє Вікторія Антонова, Острозький МВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору