Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному відбудуться заходи до дня Перемоги

Останні новини 30-кві, 2008, 10:179 prov 3 330
У м. Рівному відбудуться заходи з відзначення 63-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
5 травня, в кафе «Вікторія» (вул. Мірющенка, 4а), РОГО «Спілка жінок Рівненщини» разом з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому проведе тематичне свято вшанування жінок-фронтовичок «Долі вогнені». Початок 14-00 год.
6 травня, в «Світлиці» територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та малозабезпечених громадян відбудуться урочистості для ветеранів, жінок-фронтовичок.
7 травня, в «Світлиці» територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та малозабезпечених громадян відбудеться зустріч учасників бойових дій. 523 ветеранам територіального центру будуть надані продуктові пакети. (склад продуктового пакету: олія, цукор, гречка, згущене молоко, макаронні вироби, чай, рис, борошно.)
7 травня, в міському палаці культури відбудеться літературно-музичний вечір до Дня Перемоги. Початок о 17-00 год.
8 травня, в Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі відбудуться урочисті збори та святковий концерт з нагоди Дня Перемоги. Початок о 15-00 год.
9 травня
9-00 год. відбудеться покладання квітів владою міста та області, членами ветеранських організацій та рівнянами до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну» (пл. Маґдебурзького права).
10-00 год. – святкова хода ветеранів та рівнян вулицею Соборною від парку ім. Т.Шевченка до військового меморіалу кладовища «Дубенське».
11-00 – мітинг з нагоди Дня Перемоги на військовому меморіалі кладовища «Дубенське».
Парк культури і відпочинку ім. Т.Шевченка:
9-00 год. «Пісні війни» - музична програма для ветеранів.
14-00 год. – конкурс «антивоєнного плакату» серед учнів ДХШ.
16-00 год. - «Земний уклін вам, солдати війни» - святковий концерт творчих колективів МПК та МБК.
18-00 год. – урочисте відкриття Х Міжнародного фестивалю – конкурсу дитячого та молодіжного хорового співу «Весняні дзвіночки – 2008». Концерт Рівненських хорових колективів ДМШ № 2.
9 травня, на «Алеї творчості» (бульвар Незалежності) будуть представлені роботи народної аматорської студії декоративно-ужиткового мистецтва.
У бібліотеках міста будуть розгорнуті тематичні книжкові та фотоілюстративні виставки, проведені «круглі столи», вечори Пам’яті, вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни.
У загальноосвітніх закладах міста будуть проведені виховні години, тематичні уроки, зустрічі, уроки пам’яті: «Серце кликало до бою», «А пам’ять спомин береже», будуть організовані екскурсії для учнів шкіл у Рівненський обласний краєзнавчий музей на перегляд тематичних виставок.
9 травня буде забезпечено роботу фонтанів та святкової ілюмінації.
9 травня буде перекритий рух авотранспорту:
-з 9-00 год. вул. Соборна – від кооперативного економіко-правового коледжу до вул. Дубенської;
- з 10-00 год. вул. Дубенською до часу закінчення заходів на військовому меморіалі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору