Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницькій області СБУ викрила факт розкрадання державних коштів

Хмельницька область 06-лют, 2012, 10:459 prov 1 265
Співробітники СБ України викрили факт заволодіння керівництвом комерційної структури державними коштами, призначеними для реконструкції споруд Хмельницького обласного центру зайнятості.
У травні 2008 року приватне підприємство, як переможець тендеру, уклало з Хмельницьким обласним центром зайнятості договір підряду, згідно з яким зобов’язувалось виконати ремонтно-будівельні роботи на об’єкті замовника.
Встановлено, що обсяги видатків на виконання будівельних робіт підрядником були значно завищені. Посадові особи комерційної структури безпідставно включили до звітної фінансово-господарської документації витрати на відрядження працівників своєї фірми, які нібито приїжджали з Києва для роботи на будівництві. Насправді, ремонтні роботи виконували місцеві будівельники, а незаконно отриманні державні кошти у сумі понад 533 тисячі гривень було переведено посадовцями у готівку і використано на власні потреби.
30 січня ц.р. слідчими УСБУ в Херсонській області порушено кримінальну справу за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.
Про це Провінційці повідомили з прес-центру СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору