Рівне:

Створення та просування сайтів

Прокуратура Рівненщини попередила незаконне вибуття земель закладів освіти, фізкультури та спорту у приватну власність

Кримінал 06-лют, 2012, 12:179 prov 2 374
При здійсненні правозахисної діяльності за додержанням земельного законодавства органи прокуратури Рівненщини виявили факт неналежного виконання службових обов'язків службовими особами управління Держкомзему в Гощанському районі та Горбаківської сільської ради.
Встановлено, що вказані особи, в порушення Земельного кодексу України, Закону України "Про землеустрій" та "Порядку розробки проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок", затвердженого Постановою Кабінету Мінстрів України від 26 травня 2004 року, незаконно вилучили із земель ЗОШ І-ІІІ ступеня та закладу фізкультури і спорту Горбаківської сільської ради та передали у власність трьом громадянам ділянки загальною площею 0,6853 га.
Такими діями службовців територіальній громаді села Горбаків заподіяно тяжких наслідків, збитки за довідкою про нормативно грошову оцінку становлять майже 265 тисяч гривень.
За цим фактом прокурор Гощанського району порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2. ст.367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).
Триває досудове слідство.
Прес-служба прокуратури області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору