Рівне:

Створення та просування сайтів

Забзалюк віднесе "тушчині" $500 тисяч Пшонці. З "пальчиками" і протоколами

Політика 08-лют, 2012, 17:379 prov 818
У БЮТі запевнили, що $ 500 тис. разом з іншими матеріалами "операції" буде направлено в Генпрокуратуру.
У БЮТ заявили, що Забзалюк пожартував з приводу того, що передані йому гроші підуть на передвиборчу агітацію ВО "Батьківщина". Вся сума разом з іншими матеріалами буде направлена ним в Генеральну прокуратуру, заявив депутат від БЮТ Сергій Міщенко, пише "ЛігаБізнесІнформ".
"Всі документи підготовлені. Все було заплановано, всі заяви вже є", - сказав Міщенко.
Заяву ж Забзалюка про те, що отримані в ході спецоперації кошти він спрямує на передвиборну агітацію, Міщенко назвав іронією. "Це іронія і такий психологічний хід. Природно, вони будуть оформлені як речові докази і будуть передані тоді, коли ми будемо розуміти, що вони не пропадуть, оскільки там відбитки пальців на цих пакетах, оскільки там три епізоди дачі хабара - 450 тисяч, 25 тисяч і ще 25 тисяч. Останні сьогодні вранці були передані. Це оформлено відповідними протоколами, вони будуть як речові докази в кримінальній справі. Потім ці речові докази підуть до бюджету, а там вже як бюджет розпорядиться", - повідомив Міщенко.
Міщенко запевнив, що з юридичної точки зору "і так, як потрібно зробити, щоб не підставити себе", Забзалюк зробив все бездоганно.
Нагадаємо, 8 лютого депутат Роман Забзалюк, який місяць тому вийшов зі складу фракції БЮТ та увійшов до фракції "Реформи заради майбутнього", заявив, що зробив це свідомо. Його метою було "проникнути у штаб ворога". Він оприлюднив аудіозаписи своїх розмов з лідером групи Ігоря Рибакова, в яких вирішувались фінансові питання та подальші дії Забзалюка, "направлена на розкол у БЮТ". Він також зробив сенсаційну заяву - що за вихід з БЮТ йому заплатили
expres.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору