Рівне:

Створення та просування сайтів

У Чернівецькій області посадовець попався на хабарі у 10 тис.

Чернівецька область 10-лют, 2012, 12:549 prov 1 247
Посадовець вимагав та одержував хабарі за сприяння в наданні приміщень в оренду.
Працівниками УДСБЕЗ УМВС України в Чернівецькій області задокументовано злочинну діяльність 60-річного голови правління районної спілки споживчих товариств одного із районів області, який систематично зловживаючи власним службовим становищем вимагав та одержував хабарі за сприяння в наданні приміщень в оренду, які перебувають у власності районної спілки споживчих товариств.
27 січня поточного року в своєму службовому кабінеті, під час одержання чергового хабара від приватного місцевого підприємця в сумі 10000 гривень за сприяння у оформленні договору оренди на нерухомість, яка перебуває у власності районної спілки споживчих товариств останнього було затримано з «наявним».
По данному факту прокуратурою області відносно голови правління районної спілки споживчих товариств порушено кримінальну справу, за фактом одержання хабара в сумі 10000 гривень, поєднаного з його вимаганням, за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України – одержання хабара.
Зазначену особу затримано в порядку ст. 115 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання УМВС України в Чернівецькій області.
Під час супроводження кримінальної справи задокументовано ще ряд додаткових фактів злочинної діяльності посадовця. Встановлено, що в період з 2003 по 2008 роки останній вимагав та одержав хабар в розмірі 33 000 гривень від приватного підприємця за надання приміщення в оренду.
В подальшому при переоформленні договору оренди нерухомості,з даним підприємцем в період часу з 2008 по 2011 роки окрім офіційної плати за оренду, вимагав та одержав хабар від останнього в розмірі 60000 гривень.
На даний час створено слідчо-оперативну групу з числа працівників апарату УДСБЕЗ УМВС. Проводяться заходи по виявленню додаткових фактів хабарництва з боку даного посадовця. Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.
kriminal.tv
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору