Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницькій області співробітники СБУ викрили і припинили діяльність незаконного конвертаційного центру

Кримінал 14-лют, 2012, 10:359 prov 898
10 лютого ц.р. співробітники СБУ спільно з Державною податковою адміністрацією області викрили та припинили протиправну діяльність міжрегіонального організованого злочинного угрупування, яке організувало конвертаційний центр. Нелегальну фінансову структуру, яка розташовувалась у приватному будинку в одному з населених пунктів Львівської області, створили мешканці Хмельницької та Львівських областей.
У Хмельницькій області співробітники СБУ викрили і припинили діяльність незаконного конвертаційного центру

Зловмисники організували низку фінансових структур, які протягом 2010-2012 років надавали послуги різним суб’єктам господарської діяльності з мінімізації податкових зобов’язань та переведення безготівкових коштів у готівку, використовуючи реквізити фіктивних підприємств. Загальна сума проконвертованих коштів лише для приватних підприємств Хмельницької області склала майже 40 мільйонів гривень.
У результаті обшуку приміщення центру вилучено готівку на суму майже 4 мільйони гривень, фінансово-господарську документацію з ознаками фіктивності, печатки різних фіктивних підприємств, записи із «чорною бухгалтерією» та комп’ютерну техніку.
За матеріалами СБУ Державна податкова адміністрація Хмельницької області за фактом злочину порушила кримінальну справу за ч.3 ст.212 (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.
Слідство триває.
Про це Провінційці повідомили з прес-центру СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору