Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині батько одинадцяти дітей через ревнощі зарізав дружину

Львівська область 15-лют, 2012, 15:579 prov 1 047
Кривава драма у Львівських Карпатах. У селі Плав'ї чоловік з ревнощів зарізав дружину, й спробував накласти на себе руки. Вбивця встромив собі в серце ножа, проте... вижив. Тепер на нього чекає в'язниця, а на одинадцятьох дітей - сирітство.
Закривавлене тіло матері Василь знайшов ось у цій стайні. Хлопець прибіг сюди за кривавим слідом.

Василь, син загиблої:
- Я забіг сюда, відкрив двері, побачив тут во мама лежала головою до яшилі. Шия, повністю кров'яна була, шия була перерізана.
Хлопець побіг додому - там побачив закривавленого батька. Чоловік у нестямі різав себе ножем.
Василь Куртяник, син загиблої:
- Почав я бігти в долину до сусідки Марії. Я забіг і почав кричати, щоб викликала "скору" бо тато маму зарізав. Я прибігаю сюда - малих діточок закрив в кімнаті. Бачу, тато ріжеться ножом.
Михайло - так звуть ревнивця - завдав собі безліч ножових поранень. Влучив і в серце. Але лікарям вдалося його врятувати. Убивця тепер у лікарні - під наглядом медиків та міліції. Каже, порішив кохану дружину через ревнощі до сусіда.
Михайло Куртяник, затриманий:
- За от оту зраду в нас получився скандал. І даже я не розумію, як я то вчинив. Потім я прочунявся, і хотів покінчити себе, щоб ми разом померли, що вона вже не жива. Все сє получилось через нього, бо він постоянко стояв на нашій дорозі, на нашім життю.
- Любили свою дружину?
- Навіть дуже, я її любив ліпше, як сам себе. На світі не було нікого кращого, я маму не вважав заради неї.
У міліції кажуть: чоловік, коли був напідпитку, частенько лупцював дружину. Та йому все сходило з рук.
Михайло Дребот, старший слідчий Сколівського РВ міліції:
- Він притягався до адмінвідповідальності. Тобто, вплинути більш з точки зору закону, як вже здійснився вплив на нього, більше не було можливості, так як в нас відправити людину на примусове лікування можливо лише за її письмової згоди.
Односельців подружжя кривава драма збентежила, та не здивувала.
Любов, родичка загиблої:
- Більшість сусідів так і сподівалися на то що, так буде. І вона сама розказувала, що так життя її скінчиться, що вона сподівається, що так буде.
Одинадцятеро дітей подружжя нині живуть без батьків. Найменшій Михайлині - лише три роки. Найстарші сестра та брат хочуть оформити опіку над сімома неповнолітніми. Поки малечі допомагають родичі та сусіди. Однак уся робота по господарству тепер лягла на дитячі плечі.
Мар'яна Куртяник, донька загиблої:
- Ну, з мамою, що мама ходила постійно до стайні, тепер ходить сестра Аня і брат Василь. Там - доять, поять, годують. Приходить там зрання варити їсти, вдіти малих, попрати з малих.
Тільки-но Михайло одужає, його перевезуть до в'язниці. Міліціянти зі співчуття готові пустити дітей до батька. Проте, до лікарні приїхав лише син Василь. Решта спілкуватися із татом не захотіли.
Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк.

НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору