bank-ua.com
Рівне:

Оладки з кабачком, курячою грудинкою під соусом

Кулінарні рецепти 16-лют, 13:179 prov 922
Один молодий кабачок зі шкіркою натерти на терці. Посолити і через 5-10 хвилин злити рідину, що виділилась. Добавити до кабачка 2 ст. л. сметани, 2 ст. л. борошна, 1 яйце, сіль, перець. Перемішати. Порізати соломкою сире куряче філе і добавити до кабачка. Також можна добавити подрібнену зелень.
Смажити на олії, викладаючи ложкою, з обох сторін.
Соус: 150 г майонезу + 2 маринованих огірка (натертих на дрібній терці) + подрібнений часник.
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Грудень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Вгору