Рівне:

Створення та просування сайтів

Натовпи людей йдуть на сповідь до священика, який п'яним гасав по Києву і кидався з кулаками на даішників

Суспільство 18-лют, 2012, 17:059 prov 3 807
Священик Микола Клименко, який 9 лютого напідпитку ганяв по центру Києва і був затриманий співробітниками ДАІ, виявився служителем УПЦ МП в Свято-Троїцькому храмі на Троєщині, причому дуже популярним серед прихожан. Про це інформує ТСН.
"Золота людина! У всіх сповіді хороші, але до нього натовпи ідуть! Тому що він пропускає слова людей через себе. Буває, що і в священиків вселяється щось недобре, як у нашого Миколу..." - розповів службовець церкви.
Виявилося також, що Клименко займається бізнесом -- видає місіонерські книги і возить їх до Росії та Білорусі.
Одна з прихожанок церкви Галина розповіла, що знає Клименка. "Знаю, що він власник кількох книжкових магазинів, де продають релігійну літературу. Я до нього якось на роботу просилася, але він не взяв", -- пригадала вона.
Наразі священик розкаявся в гріхах і на три місяці відлучений від служіння, його перевели в читці. "Я відчуваю сором за скоєне... Щиро каюся", -- сказав Клименко.
Нагадаємо, він опинився в центрі скандалу після того, як був зупинений працівниками ДАІ за кермом дорогого позашляховика. Священик виявився п'яним, переплутав дорогу з тротуаром і ледь не збив кількох пішоходів. Більше того, "буйний батюшка" почав кидатися на інспекторів з кулаками і вони не могли його втихомирити майже годину.
Схожі новини
Коментарі - всього 7

Васька да Гама 18-лют, 17:39

Даже здесь PR сработал.

Я 18-лют, 17:40

ЦІМ МОСКОВСЬКИМ ПОПАМ НЕ ВКЛАДАЄ В ЇХ МІЗГІ ПІП КІРІЛЛ САМЕ СВЯТЕ ПОВАГУ ДО ЛЮДЕЙ . ЯК МОЖНА ЩЕ СКАЗАТИ ПРО ЛЮДИНУ ЩОСЬ ІНШЕ ЯК НЕ СКАЖЕННА СОБАКА КОЛИ ВОНА ПЬНА З СОПЛЯМИ СЛИНОЮ НА ВУСТАХ КЕРУЄ АВТО. БИДЛО МОСКОВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ

asdf 18-лют, 17:44

Він на пляшку ближче до бога.

Лось 18-лют, 17:49

быдло-кацапский поп бухает и занимается бизнесом , а бидло тупые кацапы ходят к нему на исповедь

Leonid 18-лют, 17:57

Слаб человек даже если он в рясе. Всем хочется хлеб да с маслом, да с колбасой, да машину по круче, да бобла не меряно. Бог здесь ни к чему, священники так при демократии продвинулись, что простым мирянам, за чьи деньги они жируют, это и не снилось.

Юрий 18-лют, 17:58

Каков поп , таков и приход....не стесняются нюнешние пастыри ни бизнесом заниматься, ни грешить на пропалую...видать сами себе грехи отпускают....это не только МП касается, все христианство от Бога отдалилось....

Микола Клименко 18-лют, 17:59

ну так ДР "шефа" с 6.01 затянулся, а после длительного поста знаете как это??? вы меньше п..те, а ко мне в церковь на троещине спешите, несите десятину, меня кирилка-контрабандист уже наказал, теперь дань за 30 лет и 3 года я ему должен
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору