Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові під час одержання хабара затримано заступника керівника Львівського обласного територіального відділення антимонопольного комітету України

Львівська область 20-лют, 2012, 11:589 prov 1 320
16 лютого ц.р. співробітники Служби безпеки України затримали у м. Львові посадовця під час одержання від підприємця хабара у розмірі 5 тисяч гривень.
Про це Провінційці повідомили з Прес-центру СБ України.
Державний службовець, до повноважень якого належить здійснення державного контролю за дотриманням законодавства про захист економічної конкуренції, вимагав гроші у представника однієї з комерційних структур міста за накладання на підприємця меншої суми штрафу за вчинене ним порушення.
Посадовець мав застосувати до підприємця штрафні санкції у розмірі 5% від річного прибутку фізичної особи, які б були перераховані у бюджет держави. Однак, чиновник створив умови для власного збагачення, шляхом одержання хабара.
За матеріалами УСБУ у Львівській області органами прокуратури стосовно затриманого держслужбовця порушена кримінальна справа за ознаками складу злочину передбаченого ч.3 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору