Рівне:

Створення та просування сайтів

Шведський водій понад два місяці просидів у заваленій снігом машині

Отакої 20-лют, 2012, 12:039 prov 805
Шведські поліцейські врятували людину, яка провела два місяці в заваленій снігом машині.
Про це повідомляє 18 лютого Agence France-Presse.
Чоловік у віці близько 45 років потрапив у сніжну пастку, імовірно, в листопаді-грудні 2011 року. Його машину знайшли в лісовій глушині в околицях міста Умео.
З середини грудня заручник стихії харчувався тільки снігом і страждав від холоду – температура до цього часу наблизилася до позначки в 30 градусів морозу.
Знайшли чоловіка випадково: не покриту снігом частину автомобіля помітив водій снігохода. Він розчистив вікно машини, побачив, що всередині перебуває людина, і звернувся в поліцію.
Коли правоохоронці прибули на місце, вони виявили в машині людину, яка лежить в спальному мішку. Чоловік був виснажений, ледве міг рухатися і говорити, але, тим не менше, був живий.
Врятованого чоловіка госпіталузівали – як очікується, незабаром він зможе детально розповісти і про себе, і про історію свого полону. Поки залишається неясним, яким чином його машина опинилася під заметом і чому він не зміг з неї вибратися.
Як повідомляє folkbladet.nu, медики вже оголосили цей випадок унікальним: мало кому вдавалося вижити без їжі більше як два-три тижні.
korrespondent.net
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору