Рівне:

Створення та просування сайтів

Житомирянин, через нещасну любов, стрибнув з моста в ріку

Житомирська область 21-лют, 2012, 12:169 prov 1 125
Загинути самогубцеві не вдалося, молодий чоловік застряг в ополонці, повідомляє Комсомольська правда в Україні.
У неділю біля полудня по мосту через ріку Каменка йшла сімейна пара з 6-літньою дитиною. Раптом маля закричало: "Мамо, тату, дивиться, там дядько купається!" Батьки перегнулися через поруччя й побачили, що під ними, у невеликій ополонці дійсно борсається чоловік. Батько сімейства відразу кинувся на допомогу, поки дружина викликала рятувальників. Підібравши перший ціпок, що попасся, він, як учили в школі, підповз до бідолахи й простягнув йому "руку допомоги", але у відповідь почув: "Дайте мені спокій, я більше не хочу жити!", але при цьому з останніх сил тримався за крижину.
Прибулої зі спеціальним оснащенням рятувальникам теж довелося неабияк попотіти.
Чоловік відмовлявся й від їхньої допомоги й увесь час голосив: "Мені нема чого більше жити, вона мене кинула! Дайте мені вмерти!" Співробітникам МНС довелося докласти чимало зусиль, щоб дістати його із крижаної води самогубця, що відбивається від них. Потерпілого доставили в лікарню, з підозрою на перелом ніг і травму хребта.
- 28-літній чоловік вижив після стрибка з 20 метрової висоти, а таке буває нечасто, - розповідає співробітник УМНС у Житомирській області Сергій Уланів. – Він тільки пробив товстий шар льоду. До того ж, плин у ріці зараз слабкий, тому його не потягло під лід і він зміг спокійно утриматися, та й обмілина врятувала. Скільки він пробув у холодній воді, складно сказати, але якби він пробув у ній ще хвилин п'ятнадцять, то, не виключено, що він би пішов до дна.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору