Рівне:

Створення та просування сайтів

За проїзд через центр Рівного тепер не штрафуватимуть

Рівненська область 21-лют, 2012, 15:329 prov 784
Проте, тільки у нічний час з 22.00 год. до 6.00 год. ранку. Про це вирішили на засіданні координаційної ради з безпеки дорожнього руху, сьогодні 21 лютого 2012 року.
Нагадаємо, під час засідання чергової сесії Рівнеради, 26 січня 2012 року, більшість депутатів підтримали рішення про заборону проїзду через центр Рівного. Це викликало неабиякий резонанс з боку громади та деяких депутатів. Тоді, на сесії, фракція ВО «Свобода» запропонувала новий проект, який дозволяв би проїзд через центр, але й і зміг розвантажити місто. А також, опозиціонери запропонували провести громадські слухання, щоб почути думку громади. На що, міський голова відповів, що ніби Україна не Швейцарія, тому громадські слухання дадуть спотворену думку. Він зробить свої власні дослідження з цього приводу і оприлюднить результати.
Сьогодні, члени координаційної ради ухвалили рішення «Про скасування у нічний час заборони проїзду транспорту по вулиці Соборній (на ділянці від вулиці Міцкевича до вулиці Дубенської)».
Таке рішення було прийняте після оприлюднення досліджень, які за дорученням міського голови Рівного Володимира Хомка проводило управління транспорту та зв’язку міськвиконкому.
Під прицілом
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору