Рівне:

Створення та просування сайтів

Погода в домі

Порадниця 12-кві, 2007, 20:119 prov 1 343
Безлад на кухні

Кухню називають “серцем домівки”, і не просто так. Там ми харчуємося, запасаємося енергією, навіть коли обідаємо напівфабрикатами. Неакуратна і брудна кухня створює проблеми в харчуванні й постачанні енергії – і на фізичному, і на духовному рівнях. Ступінь вашої турботи про кухню може розповісти про те, як ви ставитеся до власного харчування, постачання енергією. Чиста й акуратна кухня відкриє простір для захисту й комфорту, яких ви так потребуєте.

. . . у вітальні

Це кімната, у якій ви збираєтеся разом із близькими для вас людьми. Безлад перетворить цей комунікативний простір на барлогу, надто якщо у вас так брудно, що ви вже й не запрошуєте до себе гостей. Може, ви просто ховаєтеся від світу у купі сміття?

. . . у спальні

Спальні дорослих – місце для сну та інтиму, і вони повинні виконувати функцію оновлення людей та їхніх стосунків. Безлад у спальні додає слабкості, а не енергії. Якщо ви почуваєтеся втомленими, то найперше приберіть у спальні.

. . . у коридорі

Коридор – це артерія вашого дому. Безлад у коридорі нагадує “пробку” на дорозі. Він заважає взаємодії різних частин вашого дому і вашого життя. Подивіться на коридор: чи добре він освітлений, чи легко по ньому пройти? Якщо не складаються стосунки з колегами по роботі, в сім’ї, то час уже впорядкувати передпокій.

. . . у ванній

Вмивання та догляд за тілом – попередній ритуал у всіх релігійних обрядах. Щодня ми використовуємо цей простір, аби підготуватися до спілкування зі світом. Безлад у ванній може вказати на низьку самооцінку, брак уваги до власної персони не тільки на фізичному рівні. Прикрасьте ванну, приберіть, перетворіть її на місце, де можете сховатися від усіх, де ви почуватиметеся у безпеці під час вранішніх та вечірніх ритуалів умивання.

. . . у туалеті

Коли заповнюємо наш туалет сміттям, ми придушуємо свою інтуїцію і проникливість. Брудний туалет вказує на проблеми, яких ви до ладу не усвідомлюєте, але які ускладнюють ваш розвиток у житті, на роботі та в стосунках. Щільно зачинені двері туалету – не найефективніший спосіб уникнути проблем.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору