Рівне:

Створення та просування сайтів

Вироком суду мешканця м.Дубно засуджено за вбивство

Рівненська область 22-лют, 2012, 15:059 prov 1 754
Дубенським міськрайонним судом завершено слухання у кримінальній справі, порушеній щодо 29-річного Юрія за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), - повідомляє Прес-служба прокуратури області.
Ця подія сталася 15 червня минулого року в м.Дубно. Через особисту неприязнь та ревнощі Юрій посперечався напередодні із колишнім чоловіком своєї знайомої подруги. Зустрівшись пізно увечері біля будинку, де мешкала жінка, чоловіки вчинили бійку. Юрій, який до того ж був у стані алкогольного сп’яніння, спочатку наніс чоловіку кілька ударів кулаками в обличчя, а потім вдарив його вісім разів ножем в живіт та груди. Від отриманих травм останній помер.
Під час судового засідання підсудний визнав свою вину, розкаявся і попросив вибачення у батьків померлого. Вироком суду від 17.02.2012 його визнано винним у вчиненні особливо тяжкого злочину і засуджено до 11 років позбавлення волі.
Разом з тим, слід зазначити, що обвинувальний вирок суду не набрав законної сили, учасники судового процесу мають право його оскаржити в апеляційному порядку в передбачений законодавством термін.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору