Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 12-кві, 2007, 20:139 prov 1 853
**

Олександр Шейдик зайняв друге місце на чемпіонаті України з велоспорту-шосе в індивідуальній гонці. Змагання відбулися в Ялті. Ольга Полховська на чемпіонаті України з велоспорту-шосе в гонці-критеріумі була четвертою. Дев’ятнадцятирічна рівнянка виступала серед дорослих. Спортсменів підготував Анатолій Чаюк.

***

Напередодні Великодня в смт. Клевань-2 Рівненського району відбувся IV турнір з футболу пам’яті професора, доктора біологічних наук Віктора Завацького. Участь у змаганнях взяли переможець чемпіонату та кубка області команда ”ОДЕК” (Оржів), срібний та бронзовий призери чемпіонату області, відповідно, команда ”Маяк” (Сарни) та команда ”Волинь-Цемент” (Здолбунів) та команда з волинської області ”Вотранс”. У півфінальних поєдинках зустрічались ”ОДЕК” — ”Волинь-Цемент” — 2:1, ”Маяк” — ”Вотранс” — 1:1(по пенальті 4:2). У фіналі ”ОДЕК” переміг ”Маяк” — 4:1 і став переможцем змагань. Третьою була команда ”Вотранс”.



***

Крім того, проведено такі ж змагання серед спортсменів-інвалідів з вадами слуху та з наслідками дитячого церебрального паралічу, в яких взяли участь вісім команд з Рівненської та Волинської області. Переможцем серед спортсменів з вадами слуху стала команда Рівненської області (тренер Володимир Чирков), а серед спортсменів-інвалідів з наслідками ДЦП — команда Волинської області.



***

31 березня в спорткомплексі Національного університету водного господарства та природокористування відбувся чемпіонат області з гирьового спорту серед чоловіків та жінок. Участь у змаганні взяли 48 чоловіків та 12 жінок із Сарненського, Дубенського, Володимирецького, Рокитнівського, Здолбунівського, Березнівського районів, НУВГП, а також клубу ”Фаворит” із Здолбунова. Переможцями у вагових категоріях стали: до 60 кг – Андрій Антонюк (НУВГП), до 65 кг – Ігор Юрко (Сарненський р-н), до 70 кг – Сергій Криса (НУВГП), до 75 кг – Іван Макаренко (НУВГП), до 80 кг — Дмитро Ширко (Сарненський р-н), до 90 кг – Руслан Костюкевич (НУВГП), понад 90 кг – Михайло Горбовий (НУВГП), до 60 кг – Оксана Шульжук (Сарненський р-н), до 70 кг – Оксана Маліновська (НУВГП),понад 70 кг – Ольга Бондар (НУВГП). У загальнокомандному підсумку перше місце виборола команда Національного університету водного господарства та природокористування, друге місце посіла команда Сарненського району, на третьому місці – команда Дубенського району.



***

Тоді ж у спорткомплексі НУВГП відбувся чемпіонат області з армспорту серед чоловіків та жінок. В загальнокомандному підсумку перше місце виборола перша команда Національного університету водного господарства та природокористування, другеі місце посіла команда НУВГП-2, на третьому місці – команда Рівненського державного медичного коледжу.



***

В Одесі відбулися змагання чемпіонату України з боксу серед кадетів 1991-92 рр.народження, в яких збірна області була представлена 8 спортсменами. Другі місця посіли: Юрій Шепелюк у в.к. до 44 кг (тренер Володимир Соколовський, ДЮСШ „Колос”), Арнольд Акопян у в.к. до 70 кг (тренер Ілля Мосьпан, ДЮСШ ”Спартак”), треті місця вибороли Володимир Ленартович у в.к. до 57 кг (тренер Ілля Мосьпан, ДЮСШ ”Спартак”), Роман Ліщук у в.к. до 50 кг та Олександр Ступнік у в.к. до 86 кг (тренер Едуард Корнілов, ДЮСШ ”Золота рукавиця”, Кузнецовськ).



***

Минулої середи в Києві на бюро федерації мотоспорту України СПС “Спідвей-Рівне” не отримала дозволу на виступи в другій польській лізі.



***

5 квітня контракт на виступи за “Спідвей Клуб Трофимова” у відкритому командному чемпіонаті Росії підписав латвійський гонщик, віце-чемпіон Європи 2005 року серед юніорів до 19 років Кястас Пуоджукс.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору