Рівне:

Створення та просування сайтів

Трирічну Інну міліціонери забрали до відділку

Рівненська область 24-лют, 2012, 12:339 prov 892
Близько обідньої перерви 23 лютого до Рівненського МВ зателефонувала невідома жінка, яка повідомила міліціонерам, що на зупинці біля органного залу в обласному центрі самотньо стоїть маленька дівчинка. Цього разу міліціонери помчали на «неординарний виклик».
Коли на місце прибули правоохоронці, то дівчинка вже стояла в середині чималого натовпу людей. Усі відразу намагалися дізнатися як малеча опинилася на вулиці сама–самісінька. Та щось конкретне маля пояснити не могло. Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей міськрайвідділу забрали дитину до себе, аби з’ясувати усі подробиці цього інциденту.
– Трьохрічну Інну ми обігріли, напоїли чаєм та почали розпитувати про батьків, – повідомила начальник СКМСД Рівненського МВ Олена Кравчук. – Дівчинка сказала, що маму звати Оля і що живуть вони в селі Ясининичі (Рівненський район – авт.). Дитина не була говіркою, а можливо небагато знала. Згадала ще як звати тата. Тоді ми, спираючись на невелику інформацію, за допомогою бази даних паспортного столу вирахували адресу мами Інни, а згодом і номер мобільного телефону.
Мама маленької мандрівниці від дзвінка з міліції мало не втратила свідомість. І лише зрозумівши, що з її крихіткою усе нормально, стрімголов полетіла до Рівного. Адже з ранку вона спокійно завела дитину у дитячий садочок, що в обласному центрі, і збиралась забрати донечку лише ввечері.
У дошкільному навчальному закладі теж спохватились. Прийшовши з прогулянки, виявили, що відсутня одна дитина. Кинулися телефонувати мамі, аби запитати, чи бува не знає, куди могла піти її доця? А от звернутися за допомогою до міліції — чомусь ніхто не здогадався.
Та добре, що все закінчилося хеппі-ендом. Знайшлися добрі люди і забили тривогу, не забувши при цьому набрати 102.
Наразі працівники кримінальної міліції у справах дітей готують документи до відповідних інстанцій щодо з’ясування усіх обставин інциденту та притягнення у подальшому винних осіб до відповідальності.
Тамара ЛИСЕНКО, СЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору