Рівне:

Створення та просування сайтів

Кривдницю літніх людей затримали у Кам'янець - Подільському

Хмельницька область 28-лют, 2012, 11:529 prov 781
У Кам’янець - Подільському працівники вінницької міліції затримали 39-річну жінку, жительку міста Кривий Ріг, яку розшукували майже п’ять місяців за скоєння шахрайських дій стосовно літніх людей, повідомляють з СЗГ УМВС України у Вінницькій області.
На початку листопада у місті Вінниці зловмисниця ошукала трьох пенсіонерок. У всіх трьох випадках пройдисвітка діяла за схожою схемою. Жінка на вулиці підходила до одиноких перехожих, зав’язувала розмову, під час якої з’ясовувала, з ким людина проживає, та просила грошової допомоги.
За її легендою, яка успішно подіяла на потерпілих, вона, будучи приватним підприємцем, привезла з Молдови на Вінниччину на продаж велику партію олії. Однак товар вилучила в одному випадку податкова інспекція, в іншому – митниця.
Аби повернути олію, потрібно заплатити пристойну суму, яку вона і збирала по добрих людях. В підтвердження сумної історії жінка не жаліла сліз. В результаті добросердечні вінничанки не тільки повірили зловмисниці, але й запросили її до себе додому. Пройдисвітка обіцяла наступного дня не тільки повернути позичені гроші, але й віддячити олією.
В результаті одна пенсіонерка позбулася 3300 гривень та 200 доларів США, інша – 6 тисяч гривень, а третя віддала 180 гривень та золоту каблучку.
За цими фактами порушено кримінальну справу за ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.
Днями вінницькі міліціонери затримали зловмисницю у Кам’янець – Подільському, де вона «працювала» за аналогічною схемою.
Міліція звертається до громадян бути обережними, не вірити обіцянкам незнайомих людей, пов’язаних з будь-якими грошовими операціями (позикою, обміном тощо), а тим паче не запрошувати незнайомців до себе в помешкання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору