Рівне:

Створення та просування сайтів

Ітернет-знайомий обікрав львівянку на 35 000 “баксів”

Львівська область 28-лют, 2012, 13:049 prov 846
28-річна львів’янка через мережу Інтернет познайомилась з 31-річним киянином. Після місяця спілкування жінка зрозуміла, що у них багато спільного. Зустріч розчарування теж не принесла. Вони часто спілкувалися по телефону. Він приїздив до неї в гості.
Але до себе не кликав, запевняв, що проживає з матір’ю. І ще не час для знайомства двох дорогих для нього жінок, пише сайт МВС.
Випадково жінка обмовилась, що планує за 35 тисяч доларів придбати квартиру для свого неповнолітнього сина. Чоловік відразу запропонував свою допомогу. Мовляв, у нього є знайомий, який працює в банку і продає в столиці конфісковані квартири за досить помірними цінами.
Спочатку потерпіла без жодної розписки віддала 7 тисяч доларів на перший внесок. А потім чоловік запросив її до Києва на оглядини виставленої на продаж банком двокімнатної квартири. Оформляти всі папери на квартиру пішли до кафе. За чашечкою кави потерпіла підписала, як їй здавалося, договір про купівлю – продаж нерухомості та віддала решту суми. Всі папери на право власності їй пообіцяли віддати за кілька днів, оскільки «нотаріус», якого привів зловмисник, забув взяти печатку... Їй навіть не спало на думку те, що такі угоди підписують в офісі.
Наступного дня жінка ще раз вирішила навідатись до квартири, яку, на її думку, вона щойно купила. А там повідомили, що квартира здається в найм, але не продається. Жінка відразу зателефонувала до свого знайомого, але мобільний телефон вже не відповідав. Ще кілька днів потерпіла чекала дзвінка. Врешті зрозумівши, що її ошукали, звернулася до правоохоронців.
Оперативники затримали зловмисника на квартирі, яку він винаймав. На появу правоохоронців затриманий відреагував досить емоційно. Він був цілком впевнений, що не доведеться відповідати за скоєне.
Наразі порушено кримінальну справу за ч.4 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, затриманому загрожує позбавлення волі від 5 до 12 років.
Слідство триває.
expres.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору