Рівне:

Створення та просування сайтів

За свої слова «Йди звідси» жінка отримала постріл в обличчя

Рівненська область 28-лют, 2012, 13:199 prov 1 107
На вулиці вже стемніло. Обабіч засніженої автодороги розташувався кортеж міліцейських автівок. Там, у одній із них перелякана 41 – річна жінка, із якою обережно спілкуються правоохоронці. Вона тремтить і намагається заховатися від усього світу. А ще, сама того не усвідомлюючи, винувато прикриває обличчя пухнастим коміром власної куртки, відтепер, ніби соромлячись його…
— Зранку усе було як завжди, - помітно хвилюючись каже жінка. – Протягом дня кілька відвідувачів. А потім…
Відчуття страху та паніка власно заволоділи нею та тримають збуджену свідомість у своїх міцних лещатах. Зі слів продавчині, близько 16 години 27 лютого до закладу увійшов молодий чоловік. Він придбав собі пива та усамітнився у одній із критих кабінок приміщення. За якийсь час до магазину зайшов ще один покупець, щось придбав і вийшов.
— Ми не відкидаємо участі спільника – висловлює власне бачення ситуації Василь Лазутко – очільник УМВС України в Рівненській області. Потерпіла, нахиливши голову над прилавком, записувала інформацію у накладну. Почувши поряд із собою кроки, підвела погляд.
– Я подумала, що клієнт приніс мені пусту пляшку з-під пива, — розповідає Ольга*. — Однак, на мене було націлене дуло зброї. Тоді він промовив: «Стояти. Це ограблєніє».
Жінка не повірила власним вухам та вирішила, що це розіграш. А за свої слова «Йди звідси», — отримала постріл в обличчя.
— За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 187 Кримінального Кодексу України, тривають заходи по встановленню особи нападника — прокоментував ситуацію на місці Василь Лазутко. — Ми відпрацьовуємо кілька різних версій. Однак ситуація ускладнюється ще й тим, що даний заклад розташований на відрізку автодороги Київ-Чоп. До того ж, у радіусі сотні метрів немає жилих будинків.
Нападник забрав із каси магазину гроші в сумі 600 гривень та зник у невідомому напрямку. — Варто віддати належне жінці, яка працювала у майже, нелюдських умовах, — зазначає начальник УМВС України в Рівненській області. — Тут відсутні і охоронна, і пожежна сигналізації, магазин функціонує, однак тут проводиться поточний ремонт. Ми підготуємо відповідний припис до органів державної влади для вжиття відповідних заходів реагування, адже всі наші звернення чомусь лишаються поза увагою підприємців.
Нині експерти НДЕКЦ при УМВС проводять необхідні дослідження вилучених слідів для встановлення виду зброї, потерпіла ж після надання кваліфікованої медичної допомоги у хірургічному відділенні Гощанської ЦРЛ відпущена додому. Однак, вона навряд чи зможе забути ті жахливі хвилини, які їй довелось пережити.
Сьогодні правоохоронці не припиняють пошуків зловмисника. На вигляд йому: 25-30 років, зріст 170-175 сантиметрів, худорлявої статури, підборіддя квадратне, ніс середній. Був одягнутий у чорну в’язану шапку, чорну балонову жилетку, в’язаний светр або пусер, чорні спортивні штани. А тому, якщо вам відома будь-яка інформація про місцеперебування розшукуваного, негайно повідомляйте до міліції за номером «102».
За повідомленням СЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору