Рівне:

Створення та просування сайтів

Оновлений ”Верес” стартує з перемоги

Спорт 12-кві, 2007, 20:159 prov 1 176
У другий етап ”Верес” вступає із новим тренером та оновленим складом. Як це позначиться на грі та результаті — покаже час. Головний тренер Іван Кованда активно підводив команду до другої половини чемпіонату. З максимальною користю використовувався кожен тренувальний день. Разом із двосторонніми матчами колектив провів кілька товариських матчів. Проте за їх результатами важко говорити про готовність команди до ігор чемпіонату.

Відбулися зміни у складі ”Вереса”. Головною надією залишаються місцеві вихованці. Насамперед — це ветерани команди Віталій Шевчук, Володимир Никончук, Анатолій Коломієць та Андрій Федорчук. Незважаючи на вік, вони були двигунами на тренуваннях. Повернулися в команду Юрій Козлюк та Микола Закотюк. Останній грав за ”Верес” ще у вищій лізі, виступав у різних колективах і сподіваємся на його майстерність. Повернувся у команду Сергій Вознюк. Серед молодих футболістів все ті ж Олександр Гаврилюк, Роман Васерук, Сергій Цвик та Олег Котюк — усі 1990 року народження.

На перегляді у команді в міжсезонні перебувала велика група футболістів луцької ”Волині”. З усіх переглянутих в оренді залишилися Максим Лисенко, Петро Мороз та В’ячеслав Голюк та юний, 1989 року народження, Василь Лавренюк.

У вівторок ”Верес” провів свій перший офіційний матч у нинішньому році. Вдома підопічні Івана Кованди приймали долинський ”Нафтовик” і перемогли 1:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору