Рівне:

Створення та просування сайтів

У РІВНОМУ ПОКЛАДЕНО ПОЧАТОК ОБ’ЄДНАННЮ ОПОЗИЦІЇ

Політика 28-лют, 2012, 15:229 prov 1 625
Сьогодні, у вівторок, 28 лютого 2011 року у Рівному в Народному домі відбулася прес-конференція керівників політичних партій, що входять до Комітету опору диктатурі в Рівненській області, на якій журналістам було презентовано два документи про спільні дії опозиційних політичних сил на Рівненщині.
Зокрема, перший документ – «Меморандум про основні принципи висунення та підтримку кандидатів у народні депутати від опозиційних політичних сил по мажоритарних округах Рівненщини на виборах до Верховної Ради України 28 жовтня 2012 року» було підготовлено спільними зусиллями політичних сил, що входять до КОДу.
«Підписуючи цей документ, ми зобов’язуємось вийти з єдиним кандидатом в депутати до Верховної Ради України на виборах 2012 року по кожному з мажоритарних округів Рівненської області.
Стверджуємо, що кандидати у народні депутати по п’яти мажоритарних округах від політичних сил, що входять у Комітет опору диктатурі в Рівненській області, повинні пропонуватися виключно осередками на місцях, а не бути «призначенцями» керівних органів партій», - йдеться в Меморандумі.
Другий документ – «Угоду про спільні дії опозиційних політичних сил на Рівненщині» було підготовлено учасниками КОДу в Києві.
«Ми відмовляємось від політичної взаємної критики та декларуємо принцип взаємоповаги і взаємного непоборювання між опозиційними політичними силами», - йдеться в Угоді.
Наразі документ вже підписали шість політичних сил. Сьогодні було покладено початок об’єднанню опозиційних сил на Рівненщині.
За повідомленням прес-служби Рівненської обласної організації УНП.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору