Рівне:

Створення та просування сайтів

На Здолбунівщині жінка поквиталася із співмешканцем ножем

Рівненська область 28-лют, 2012, 19:369 prov 1 012
До районного відділу міліції в обідню пору зателефонувала 53-річна Галина, жителька одного з сіл Здолбунівського району, яка повідомила правоохоронцям, що її побив 48-річний співмешканець. На завершення розмови з черговим міліціонером жінка додала, що знущань чоловіка не терпітиме і до вечора все може бути, навіть і труп. Натомість вечора чекати не довелося, бо працівники міліції, які виїхали за викликом, побачили у будинку закривавлене тіло чоловіка.
Галина регулярно випивала разом зі своїм співмешканцем. І, звісно, що конфлікти, які виникали під дією оковитої, переростали у бійки. Але цього разу вже все закінчилося фатально. Галина, не в змозі протистояти фізичній силі чоловіка, встромила Юрію в груди кухонний ніж і чимдуж кинулася тікати з будинку. Побачивши закривавлену невістку, яка вибігла з хати, батько Юрія відразу ж викликав медиків. Галина в цей час очікувала на приїзд правоохоронців на подвір’ї господарства.
При виїзді слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що смерть 48-річного чоловіка настала внаслідок проникаючого ножового поранення.
З пояснення сусідів міліціонери дізналися, що у будинку часто чулася лайка та відбувалися п'яні сварки. Перебивалася «емоційна» парочка тимчасовими заробітками, наймаючись допомагати по господарству чи на городах. Але на пляшку горілки гроші знаходились завжди.
— За частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) порушено кримінальну справу, — зазначив начальник Здолбунівського РВ УМВС Юрій Сірак, — санкцією якої передбачено до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Допоки триватиме слідство Галина знаходитиметься під вартою.
СЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору