Рівне:

Створення та просування сайтів

5-річного хлопчика, який перебував у розшуку знайдено спаленим (ФОТО)

Кримінал 01-бер, 2012, 10:029 prov 1 231
Два дні поспіль правоохоронці Закарпаття шукали п’ятирічного хлопчика. Він зник ще 21 лютого, однак про це батько заявив лише через п’ять днів. Мати взагалі нічого не знала про те, що сталося, бо з чоловіком вона розлучилася і проживала в іншому районі. Сина ж на кілька днів відправила погостювати до батька, повідомляють з СЗГ УМВС України в Закарпатській області.
5-річного хлопчика, який перебував у розшуку знайдено спаленим (ФОТО)

26 лютого вранці до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чоловіка про зникнення дитини. Разом із тим, він заявив, що через почуття провини, має намір здійснити самогубство. Того ж дня в лісовому масиві поблизу Мукачева працівники міліції виявили обгоріле тіло людини і встановили, що потерпілим є саме батько зниклого хлопчика. Правоохоронці зорієнтували всі сили на пошуки сина загиблого. Пошуки ускладнювалися тим, що родина не мала фотографії дитини. Тому правоохоронцям довелося складати фоторобот зі слів матері.
В рамках кримінальної справи, порушеної за фактом зникнення дитини за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, проводились слідчі заходи. І ось, 28 лютого у лісовому масиві поблизу поблизу Мукачева, правоохоронці знайшли обвуглене тіло дитини. За якийсь час було встановлено, що знайдене тіло - це безвісти зниклий хлопчик. Обставини злочину з’ясовуються.
Більш детальну інформацію можна буде оприлюднити після проведення досліджень, експертиз, аналізу ДНК та судово-медичної експертизи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору