Рівне:

Створення та просування сайтів

Основні правила догляду за волоссям

Порадниця 01-бер, 2012, 12:039 prov 2 536
Здоров'я і краса нашого волосся прямо залежить від нашого догляду за ними. Навіть за гарним від природи волоссям необхідний  щоденний  кропіткий та ретельний догляд. Спостерігаючи за своїм волоссям, ми можемо звернути увагу на те, що коли людина не дуже добре себе почуває, воно втрачає свій блиск і стає менш податливим та м’яким. Велике значення для волосся має і зовнішнє середовище, перепади  температур, вологість, не найкраща якість води. Тому йому потрібна особлива увага та ретельний догляд. Тоді ваше волосся завжди буде виглядати красиво і доглянуто.

Частота миття волосся


Із цього погляду немає певних особливих правил. Це залежить тільки від стану в якому перебуває ваше волосся  і від швидкості його забруднення. Це знову  ж залежить, від навколишнього середовища. Для щоденного миття голови потрібно використовувати спеціальні шампуні особливо це стосується для волосся жирного типу.

Як нам правильно мити волосся


Головне ніколи не мити голову гарячою водою - це дуже погано впливає на саме волосся, а також на шкіру голови, оскільки гаряча вода провокує сальні залози голови і вони починають більш посилено працювати. Перед миттям потрібно гарненько намочити голову слегка теплою водою, покласти на руки шампунь і рівномірним масажуванням розподілити його по всій довжині, одночасно роблячи легкий масаж голови, якщо його робити кожного разу, то волосся буде рости значно швидше.

Як правильно вибрати шампунь


Для правильного догляду варто уникати  шампунів з посиленим піноутворенням. Так, як ці  хімічні продукти  містять синтетичні хімічні засоби, які використовуються при приготуванні рідкого мила і інших миючих засобів. Крім  того – ці синтетичні речовини можуть бути дуже агресивні до волосся, сильно їх сушити і виснажувати, що призведе до ламкості та, можливо, випадіння.


Використання фену


Після того як ви промили волосся чистою водою накрийте голову рушником хвилин на пятнадцять, для поглинання зайвої вологи, що в подальшосу скоротить час на сушіння. Ніколи не тріть сильно волосся, а  акуратно  промочіть його. Фен намагатися використовувати тільки на помірній температурі  і на відстані не менше 15-20 сантиметрів. Після того, як ви гарненько просушили волосся потрібно нанести трохи ефірних олій, вони будуть оберігати волосся від зовнішніх ушкоджень і додадуть яскравість і блиск.
Підготовлено за матеріалами сайту dly-ledi.info
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору