Рівне:

Створення та просування сайтів

Колишнього начальника управління Київської ОДА засуджено до 9 років позбавлення волі за хабарництво

Україна 01-бер, 2012, 12:199 prov 954
28 лютого ц.р. Білоцерківський міськрайонний суд Київської області виніс вирок у кримінальній справі по обвинуваченню начальника управління культури і туризму Київської облдержадміністрації депутата Київської обласної ради, а також його спільника у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара в особливо великому розмірі службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).
Про це повідомляє прес-центр СБ України.
Посадовець та посередник були затримані співробітниками СБУ 7 червня 2011 року «на гарячому» під час отримання хабара в сумі 240 тис. дол. США за надання висновку про погодження генерального плану розширення меж одного з населених пунктів Київської області на предмет відсутності та території історичних та культурних пам’яток , що охороняються законом.

Вироком суду обох зловмисників визнано винними у вчиненні інкримінованого їм злочину. Колишнього начальника управління Київської ОДА засуджено до дев'яти років позбавлення волі з конфіскацією належного йому майна, а також з позбавленням 4-го рангу державного службовця та позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків. Посередника у отриманні хабара засуджено до восьми років позбавлення волі з конфіскацією належного йому майна.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору