Рівне:

Створення та просування сайтів

У Житомирській області співробітники СБУ ліквідували підпільну нарколабораторію

Кримінал 06-бер, 2012, 10:529 prov 1 069
У м.Житомирі співробітники СБУ спільно з міліцією викрили і припинили протиправну діяльність підпільної нарколабораторії з виготовлення особливо небезпечної синтетичної психотропної речовини – метамфетаміну.
У Житомирській області співробітники СБУ ліквідували підпільну нарколабораторію

24 лютого ц.р. правоохоронці затримали 27-річного житомирянина в квартирі багатоповерхівки, який організував виготовлення та збут метамфетаміну через добре налагоджену мережу посередників-наркозалежних осіб.
Необхідні реактиви і компоненти для виготовлення психотропної речовини правопорушник купував через мережу Інтернет та на складах медпрепаратів.
Щомісяця зловмисник виготовляв та збував орієнтовно 100 грамів синтетичного наркотику (близько однієї тисячі доз).
Під час огляду помешкання співробітники СБУ виявили та вилучили понад два десятки пакетиків метамфетаміну, підготовлених для збуту, компоненти та лабораторне обладнання для виготовлення психотропної речовини.
За матеріалами СБУ органами міліції стосовно організатора нарколабораторії порушено кримінальну справу за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманий перебуває у ізоляторі тимчасового утримання.
За повідомленням Прес-центру СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору