Рівне:

Створення та просування сайтів

Недобросовісний сусід отримав своє...1,5 роки ув'язнення

Рівненська область 07-бер, 2012, 11:269 prov 952
За намагання розбагатіти за рахунок сусіда, жителю одного з сіл Млинівського району Рівненщини, районний суд виніс вирок про позбавлення волі на півтора року з іспитовим терміном в один рік.
Наприкінці травня минулого року у райвідділ міліції з заявою звернувся 48-річний Василь*, житель Млинівського району, у якій повідомив про крадіжку з його господарства трьох автомобільних коліс, електронаждака та 20 листів хвильового шиферу.
Під підозру правоохоронців тоді потрапив 40-річний Микола*, сусід потерпілого. Як з’ясувалось під час провадження досудового слідства у кримінальній справі, «добрий сусіда» скористався тим, що потерпілий проживає один, часто їздить на заробітки. Чоловік знав, що у сараї сусідньої будівлі є електронаждак, вирішив його викрасти. Тож, на початку грудня 2010 року, вночі, зірвавши навісний замок, проник у господарську будівлю та викрав звідти «намічений» прилад, одночасно прихопивши ще й три автомобільні колеса. Електродвигун з наждаком він поставив у себе та почав користуватись ними, а колеса намагався продати односельчанину.
Однак, на цьому кримінальні походеньки сусіда не завершилися і, наприкінці січня 2011 року, він знову пішов у господарство Василя, на подвір’ї якого, біля криниці, лежав хвильовий шифер, який чоловік «тихенько» переніс до себе у двір.
Зникнення речей Василь помітив лише навесні, тоді й повідомив правоохоронців. Ті, у свою чергу, навідалися до Миколи. Вже після візиту працівників міліції викрадене було повернуто власникові.
Стосовно підозрюваного порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України,.
Нещодавно Феміда засудила Миколу до одного з половиною року позбавлення волі, але йому відтерміновано покарання строком в один рік

* - імена змінено з етичних міркувань

СЗГ УМВС України
в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору