Рівне:

Створення та просування сайтів

На Прикарпатті СБУ знешкодила злочинне наркоугруповання

Івано-Франківська область 08-бер, 2012, 13:269 prov 1 042
Співробітники Управління СБ України в Івано-Франківській області припинили діяльність злочинного угруповання, яке виробляло та збувало особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацетильований.
Встановлено, що одним з організаторів злочинного угруповання була 40-річна жінка, яка разом зі сімома спільниками виготовляла наркотики у винайманій квартирі у місті Івано-Франківську. В інших двох орендованих помешканнях були точки збуту ін’єкційного наркотику, який продавали уже розфасованим в одноразові медичні шприци.
Впродовж однієї доби злочинці виготовляли та розповсюджували від 50 до 100 мілілітрів наркотику, середня ціна якого на «чорному ринку» в Івано-Франківську коливається від 50 до 60 гривень за один мілілітр.
2 березня ц.р. співробітники СБУ затримали вісьмох членів злочинного наркоугруповання під час чергового збуту наркотичного засобу.
Наступного дня правоохоронці затримали офіцера підрозділу БНОН УМВС України в Івано-Франківській області, який сприяв протиправній діяльності цього злочинного угруповання. За свої «послуги» працівник міліції отримував грошове винагородження.
За матеріалами СБУ органами прокуратури стосовно учасників злочинного угруповання порушено кримінальна справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво та збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Працівнику правоохоронного органу інкримінується також вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем, вчинені працівником правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Усім дев’ятьом членам угруповання судом обрано запобіжний захід – арешт.
За повідомленням прес-центру СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору