Рівне:

Створення та просування сайтів

За вбивство друга дитинства - одинадцять років за ґратами

Волинська область 12-бер, 2012, 15:089 prov 1 215
Нещодавно Ковельський міськрайонний суд Волинської області виніс вирок стосовно 24-річного Павла, який у минулому році побив до смерті свого товариша – 30-річного Олександра, повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.
12 квітня 2011 року Олександр відпочивав вдома у свого друга в товаристві веселої компанії. До застілля підготувалися серйозно: попередньо закупили чимало горілки. Але, як часто трапляється, виявилося – мало. Оскільки гроші закінчилися, «колеги по чарці» стали міркувати, де дістати на додаткову «дозу». Олександр разом із Павлом пішли до магазину за спиртним. Раптом власник квартири, де відбувалося застілля, помітив зник його магнітофон. Чоловік припустив, що техніку міг взяти Олександр.
Після повернення молодиків із цілим арсеналом оковитої господар розповів про свої здогади. Чоловік навіть подумати не міг, що Павло відразу стане з’ясовувати стосунки по-своєму.
Вирішивши, що Олександр без дозволу взяв чужу річ, захотів його провчити. Зненацька почав наносили хлопцеві численні удари по обличчю. Не припинив побої навіть після того, як той упав на підлогу. Жорстоке побиття продовжувалося півгодини, до тих пір, поки Павло не зрозумів: товариш уже не подає ознак життя. Озвірілий молодик викликав «Швидку допомогу», а сам подався з дому.
Покидаючи квартиру, він уже знав, що вбив друга дитинства. Зважаючи на те, що у свої 24 роки мав судимість, а зараз достроково звільнений із місць позбавлення волі та перебуває під адміністративним наглядом, чоловік вирішив поїхати з міста. Відтак вирушив потягом до свого товариша, де наступного дня його затримали працівники міліції.
Стосовно підозрюваного Павла було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2. ст.115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю), ст.395 (порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України.
Згідно з матеріалами, зібраними в ході розслідування кримінальної справи, Ковельський міськрайонний суд Волинської області засудив Павла до 11-ти років позбавлення волі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору