Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові батько вбив свою 7-річну дочку, не поділивши з нею телевізор

Львівська область 13-бер, 2012, 11:069 prov 1 115
Батько вбив свою семирічну доньку у Львові. На тілі дівчинки нарахували 22 ножові поранення. Такий гнів дитина викликали тим, що заважала дивитися телевізор.
Сьогодні до будинку, де жила Вікторія, прийшли сусіди, вчителі та діти. Усі шоковані, розповідають: вона була чемна та привітна дівчинка. Ніколи не скаржилася на погане ставлення з боку батька, хоча місцеві кажуть: горе-тато зловживав алкоголем, і часто влаштовував скандали.
Ольга Зелінська, вчителька загиблої:
- Надзвичайно добра була, надзвичайно гарна, дуже дружила з дітьми, добре вчилася, не дитина, а ангел.

Надія, сусідка:
- Скандали були там, всьо время пив, бився… За горілку, за що ще.
Вікторія жила з батьками та двома бабусями. Того трагічного дня жінки пішли у справах, а дівчинка залишалася із татом. Коли близько шостої вечора одна з бабусь повернулася додому, побачила моторошну картину - понівечене тіло онуки. Батька не було. Міліціянти затримали нелюда за півгодини - він увесь закривавлений вештався вулицями.
Сергій Зюбненко, керівник Львівського МВ міліції:

- При затримані намагався чинити опір, довелося застосувати метод фізичного впливу. Його одяг весь був закривавлений, тому що наносив такі удари. Не встиг переодягтися. Якби не прийшла бабуся, то невідомо, як би все закінчилося. Міг би переодягнутися, і вже би десь був.
Дітовбивця запевняє: доньку дуже любив, і гірко розкаюється у скоєному. Каже, на мить убивства випив літр горілки, і не усвідомлював, що робить.
Затриманий:

- Сварилися. Спочатку вона мені говорила: "Не пий горілки". Потім була накладка з телевізором - я якесь кіно дивися, а вона хотіла дивитися якусь аеробічну гімнастику. То був столовий ніж, я просто ним користувався, коли пив горілку і різав закуску.
Нелюд уже відбував покарання за побиття міліціянта. Тоді відбувся лише обмеженням волі. Тепер на дітовбивцю чекає суворе і тривале ув'язнення.

Вікторія Балицька, Юрій Голубінка.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору