Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині засуджено колишнього співробітника міліції за вимагання хабара

Актуально 13-бер, 2012, 17:289 prov 820
Рівненський міський суд виніс вирок колишньому співробітнику карного розшуку Рівненського міськвідділу УМВС України, повідомляє прес-центр СБ України. У травні 2011 року до Управління СБУ звернувся громадянин Німеччини із заявою про те, що співробітник міліції вимагає від нього та його дружини – громадянки України хабара за непорушення стосовно них кримінальної справи за заволодіння грошима шахрайським шляхом.
У ході дослідчої перевірки органами міліції стосовно громадянина Німеччини і його дружини було винесено постанову про відмову у порушенні кримінальної справи. Однак, правоохоронець, зловживаючи службовим становищем, відібрав у цих осіб громадянські паспорти і вимагав за їх повернення 2 тисячі євро.
Співробітники СБУ затримали міліціонера «на гарячому» під час одержання від іноземця 1,5 тис. доларів США.
Вироком суду співробітника міліції визнано винним за ч.3 ст.364 Кримінального кодексу України і засуджено до позбавлення волі строком на 5 років із забороною обіймати посади, наділені владними повноваженнями і пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та контролюючих функцій, строком на 2 роки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору