Рівне:

Створення та просування сайтів

Заправилися без відома автозаправки...

Івано-Франківська область 13-бер, 2012, 19:059 prov 1 073
Вночі з резервуару автозаправної станції у Коломийському районі на Івано-Франківщині було вчинено крадіжку значної кількості дизпалива. Результати заміру дали підстави припускати, що з ємкості несанкціоновано «висмоктано» від 300 до 500 літрів пального.
При огляді місця події правоохоронці встановили, що до крадіжки напевне причетні кілька осіб, які використовували спеціальне обладнання для викачування дизпалива. Ці припущення, зрештою, підтвердилися вже незабаром, коли міліціонери почали проводити першочергові заходи з розслідування злочину. Здобута інформація сприяла тому, що міліціонери тієї ж доби встановили осіб, причетних до зухвалої крадіжки.
Дільничні інспектори відділення виїхали в сусіднє село, де в одному з обійсть виявили своєрідний склад з пальним. У господарській будівлі міліціонери нарахували майже два десятки каністр різної величини, заповнених дизпаливом. Було виявлено й знаряддя, за допомогою якого зловмисникам вдалося вчинити крадіжку, - ручний гідравлічний насос. Як уже з’ясовано, троє мешканців села віком від 22 до 31 років ретельно спланували злочинну акцію і здійснили її лише після того, як переконалися у доступі до горловини ємності з дизпаливом. Зловмисники перевозили викрадене на автомобілі, який належить одному з них.
Затримані зізналися, що викрали дизпаливо виключного для власних потреб. В одній родині є 2 трактори, незабаром весняно-польові роботи, тож у такий спосіб вирішили зняти проблему заправки.
Тепер мають проблеми іншого характеру, адже наразі вирішується питання про притягнення цих осіб до кримінальної відповідальності за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.185 (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Причетним до крадійства загрожує обмеження або позбавлення волі до 5 років.
про це повыдомили з СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору