Рівне:

Створення та просування сайтів

Вміють стріляти не тільки очима

Суспільство 15-бер, 2012, 11:539 prov 1 064
Нещодавно, в управлінні МВС України в Рівненській області відбулися змагання серед жінок-міліціонерів зі стрільби з вогнепальної зброї. У протиборстві взяли участь панянки, які працюють у міліції на найрізноманітніших посадах в усіх службах та підрозділах, несуть службу нарівні з чоловіками і подекуди є влучнішими снайперами за своїх колег сильної статі.
Під час виконання вправ зі стрільби з пістолету Макарова жінки у погонах показали відмінні результати та успішно впоралися з поставленими завданнями.
Протягом усього заходу у тиру відчувалася атмосфера тепла та взаємоповаги. Здавалося, сама природа сприяє тому, щоб цього дня сонячний настрій був у всіх присутніх.
Серед майже тридцяти леді у погонах в напруженій боротьбі третє місце здобула майор міліції Олена Клюйко, старший інспектор з кадрового забезпечення роти ДПС ДАІ підпорядкованої УМВС. Другу сходинку п’єдесталу зайняла інспектор аналітичної групи спеціалізованої роти судової міліції «Грифон» при УМВС Ольга Бабенко.
Почесне звання найвлучнішого стрільця серед жінок–правоохоронців та перше місце у змаганнях виборола начальник сектору психологічного забезпечення УКЗ УМВС Зоя Варійчук.
Під час нагородження усім учасницям змагань вручили Почесні грамоти та квіти.
Олена Дудко, СЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору