bank-ua.com
Рівне:

Картопляний суп-пюре з грибами

Кулінарні рецепти 15-бер, 11:559 prov 1201 0
Вам знадобиться:
картопля - 7-8 шт,
печериці - 150 г,
цибуля ріпчаста - 1 шт,
морква - 1 шт,
сіль, мелений перець,
зелень кропу або петрушки,
рослинна олія для смаження.
Спосіб приготування:
Гриби вимити й нарізати скибочками. Цибулю очистити і дрібно порізати. Моркву вимити, очистити і натерти на крупній тертці. На розігрітій з олією сковороді обсмажити цибулю з морквою.
На іншій сковороді обсмажити печериці ~ 8 хвилин, до готовності. Картоплю вимити й очистити. У каструлю з киплячою, підсоленою водою покласти картоплю, і варити до готовності.
Картопляний відвар злити, але не виливати. Картоплю розім'яти толкушкой в пюре. Потроху додаючи гарячий картопляний відвар до картопляного пюре, довести масу до консистенції рідкої сметани.
У суп покласти обсмажені цибулю з морквою та печериці.
Суп посолити, поперчити за смаком і посипати зеленню.
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Жовтень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Вгору