Рівне:

Створення та просування сайтів

Гра в «піжмурки» у притулку закінчилась втечею

Рівненська область 15-бер, 2012, 12:209 prov 921
Жага пригод чи прагнення самовираження стали причиною втечі двох підлітків з притулку наразі з’ясовують правоохоронці. Та того дня ні вихователі, ні вихованці закладу і не підозрювали, що підлітки замислили втечу. Для цього і запропонували погратись у «піжмурки».
Долі двох хлопчаків складалися по-різному. Про мешканця Квасилова 14-річного Романа* піклувався батько та у зв’язку з патологічної схильністю до постійних втеч, співробітники міліції змушені були направити хлопця до притулку. А от у 13-річного Юрія*, жителя Сарненщини, родина не неблагополучна. Тому співробітники районного відділу в справах сім’ї та молоді направили юнака до виховного закладу. Хоча від приїзду одного з підлітків до притулку пройшло менше тижня, та Роман і Юрко відразу потоваришували.
У вівторок після обіду хлопці запропонували погратись у «піжмурки» на що діти й вихователі погодились, не підозрюючи лихого наміру. В цей момент хлопчаки і чкурнули з тимчасової домівки.
Зниклих «втікачів» у притулку виявили пізніше. Натомість хлопці блукали десь цілу ніч і вже аж на ранок були затримані працівниками міліції на Малинському перехресті автодороги Рівне-Сарни.
— Відразу ж після отримання повідомлення про зникнення дітей весь
особовий склад міліції Рівненщини, що заступав на чергування був зорієнтований на їх пошуки, — зазначив начальник ВКМСД УМВС України в Рівненській області Олексій Лозян. – Хлопців знайшли лише зранку, коли вони пішки проходили неподалік посту ДАІ.
Зараз Роман та Юрій знаходяться у Березнівському райвідділі міліції, але відмовляються від дачі будь-яких пояснень. Наразі відомо, що хлопці вже мають чималий стаж у подібних справах і навіть «здобули» досвід бродяжництва. Тому, після їх подальшого повернення до притулку, за «втікачами» буде встановлено суворий нагляд педагогів та працівників міліції.

• імена змінено з етичних міркувань

Олена ДУДКО,
СЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору